Trailer voor Above Suspicion met Emilia Clarke

De officiële trailer van Madman Films‘ aanstaande verfilming van Above Suspicion is vrijgegeven, met daarin Game of Thrones actrice Emilia Clarke als een Zuid-Amerikaanse vrouw die betrokken raakt bij een affaire terwijl ze politie-informant is. De film is gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van Joe Sharkey en heeft de film nog geen releasedatum, maar zal beschikbaar zijn op VOD. Bekijk de video hieronder.

Above Suspicion

Het tragische waargebeurde verhaal van FBI-agent Mark die aan de slag gaat in een bergstadje in Kentucky. Daar komt hij al gauw terecht in een affaire met de arme lokale vrouw Susan die zijn belangrijkste informant wordt. Zij ziet hem als een manier om te ontsnappen, maar in werkelijkheid betekent de affaire een ramp voor beiden.

De film heeft hoofdrollen voor viervoudig Emmy-genomineerde Emilia Clarke als Susan Smith, Jack Huston (Boardwalk Empire) als Mark Putnam en Golden Globe-genomineerde Thora Birch (Ghost World, The Walking Dead) als Jolene. Het heeft ook rollen voor Johnny Knoxville, Brian Lee Franklin, Luke Spencer Roberts, Sophie Lowe, Kevin Dunn, Chris Mulkey, Omar Benson Miller en Brittany O’Grady.

Above Suspicion is geregisseerd door Phillip Noyce op basis van een scenario geschreven door Chris Gerolmo. De film is geproduceerd door Amy Adelson, Angela Amato Velez, Mohamed AlRafi, Colleen Camp en Tim Degraye.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter