Trailer voor actiefilm The Kitchen

Warner Bros. Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor The Kitchen, een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad. De film is geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar®- genomineerde scenariste van Straight Outta Compton. Bekijk de trailer hieronder.

The Kitchen

De hoofdrollen in The Kitchen worden vertolkt door de voor een Oscar®- genomineerde Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, Bridesmaids), Tiffany Haddish (Girls Trip), en Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) als de echtgenotes van leden van de Ierse maffia uit Hell’s Kitchen die in 1978 door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden. De dames besluiten daarop het heft maar in eigen hand te nemen en blijken onverwachts heel bedreven te zijn in het runnen van de criminele organisatie en het uit de weg ruimen van de concurrentie…letterlijk.

Daarnaast zijn er bijrollen voor Domhnall Gleeson, James Badge Dale, Brian d’Arcy James, Margo Martindale, Common, Bill Camp, Jeremy Bobb, E.J. Bonilla, Wayne Duvall, Annabella Sciorra en Myk Watford.

Berloffs scenario is gebaseerd op de door Ollie Masters en Ming Doyle gemaakte comics voor DC Vertigo. De film werd geproduceerd door meervoudig Oscarwinnaar Michael de Luca en Marcus Viscidi. Uitvoerend producenten waren Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth, Elishia Holmes, en Adam Schlagman.

The Kitchen is vanaf 19 september 2019 te zien in de Nederlandse bioscoop.