Trailer voor actiethriller SAS: Red Notice

Sam Heughan, Ruby Rose, Tom Wilkinson en Tom Hopper spelen de hoofdrol in de film SAS: Red Notice, gebaseerd op de roman van Andy McNab. Het project wordt beschreven als een provocerende en authentieke weergave van een noodhulpoperatie en de unieke mentaliteit die nodig is om te overleven. Bekijk de trailer hieronder.

SAS Red Notice

SAS: Red Notice 

Een klein leger van goed opgeleide criminelen onder leiding van Laszlo Antonov heeft de Eurostar diep onder het Het Kanaal gekaapt. Ze houden 400 reizigers gegijzeld en zijn van plan om Het Kanaal op te blazen en een economische oorlog te beginnen tegen de overheid. Ze weten echter niet dat een van de gijzelaars SAS-medewerker Tom Buckingham is, die aan boord is met zijn vrouw en hun ongeboren baby. Tom heeft slechts een kans om Laszlo en zijn groep criminelen te stoppen en hij zal alles in het werk stellen om zijn liefde en de rest van de passagiers te redden.

In de film zijn er rollen voor Sam Heughan, Ruby Rose, Tom WilkinsonTom HopperHannah John-Kamen, Andy Serkis, Owain Yeoman.

De regie is in handen van Magnus Martens op basis van een scenario door Laurence Malkin, Joe Simpson, Kwesi Dickson, en auteur Andy McNab.

Waar en wanneer de film in Nederland te zien is, is niet bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter