Trailer voor afsluitende film Ray Donovan: The Movie

Liev Schreiber keert volgend jaar terug als fixer Ray Donovan in de afsluitende film Ray Donovan: The Movie. De film zal op vrijdag 14 januari verschijnen op Showtime. Dit komt bijna twee jaar na de finale van seizoen zeven werd uitgezonden op het premiumnetwerk. Bekijk hieronder de trailer voor Ray Donovan: The Movie.

Ray Donovan Movie

Ray Donovan: The Movie 

Een confrontatie die tientallen jaren in de maak is, brengt de erfenis van de familie Donovan full circle. Nu de gebeurtenissen die Ray hebben gemaakt tot wie hij nu is eindelijk aan het licht komen, worden de Donovans teruggetrokken naar Boston om het verleden onder ogen te zien. Elk van hen worstelt om hun gewelddadige opvoeding te boven te komen, maar het lot sterft moeilijk, en alleen hun felle liefde voor elkaar houdt hen in de strijd. Eén ding is zeker: Ray doet niet aan losse eindjes..

Op 4 februari 2020 annuleerde Showtime de serie na zeven seizoenen, zonder enige waarschuwing vooraf, waardoor fans en showrunner David Hollander in shock achterbleven. Seizoen 8 zou het laatste seizoen zijn geweest, en Hollander had al een creatief plan voor het verhaal.

Een week later schreef Liev Schreiber op zijn Instagram-account dat Ray Donovan dankzij de steun en activiteit van fans in de media zou kunnen terugkeren. Begin 2021 kondigde Showtime een film aan om de verhaallijn af te sluiten.

De film wordt geregisseerd door David Hollander en schreef samen met Schreiber het scenario.

De hoofdrollen worden gespeeld door Liev Schreiber, Jon VoightEddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Katherine Moennig, Kerry Condon, Chris Petrovski, AJ Michalka, David Patrick Kelly en Chris Gray.

Ray Donovan: The Movie gaat op 14 januari 2022 in première op Showtime. Waarschijnlijk verschijnt de film in Nederland bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter