Trailer voor Afterlife of the Party

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende komedie getiteld Afterlife of the Party, met in de hoofdrol voormalig Nickelodeon-ster Victoria Justice. De film gaat op 2 september in première. De video kun je hieronder bekijken. Cassie sterft plotseling nadat ze te veel heeft gefeest ondanks de waarschuwingen van haar beste vriend. Voordat ze echter naar een betere plek kan gaan, moet ze een aantal van haar onafgemaakte zaken afhandelen en het goedmaken met haar familie voordat haar tijd om is.

Afterlife of the Party

Party planner en sociale vlinder Cassie staat aan de top van de wereld, maar door een bizar ongeluk tijdens haar 25ste verjaardagsfeest stort alles in – letterlijk. Als ze in de wachtkamer van het hiernamaals belandt, ontmoet Cassie Val, haar beschermengel, die uitlegt dat ze vijf dagen als engel in opleiding heeft om het goed te maken op aarde met de mensen die het meest voor haar betekenden: haar levenslange beste vriendin Lisa, haar rouwende vader en haar vervreemde moeder.

Om die relaties te herstellen, breekt Cassie door de spirituele wereld om met Lisa te communiceren en roept haar hulp in om het met iedereen goed te maken. Tijdens haar reis van reflectie, vergeving en een paar make-overs en geïmproviseerde dansfeesten, ontdekt Cassie dat zij misschien degene is die het meest kan leren.

Afterlife of the Party is geproduceerd door Robyn Snyder en Deborah Evans. De regie is in handen van Stephen Herek. Hoofdrollen worden gespeeld door Victoria Justice, Midori Francis en Timothy Renouf.

De Netflix Original staat vanaf 2 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter