Trailer voor Aileen Wuornos: American Boogeywoman

Voltage Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende thriller Aileen Wuornos: American Boogeywoman, die draait om de begindagen van de titulaire beruchte seriemoordenaar. De film zal op 20 september verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

De American Boogeywoman trailer geeft ons een eerste blik op Lists vertolking van Aileen Wuornos, die eerder werd gespeeld door Oscar-winnaar Charlize Theron in de door Patty Jenkins geregisseerde biopic Monster uit 2003.

Aileen Wuornos: American Boogeywoman

Aileen Wuornos: American Boogeywoman

Gebaseerd op het vroege leven van Aileen Wuornos, Amerika’s meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar, in 1976, arriveert een jonge Aileen in Florida op zoek naar een nieuw leven dat haar zal helpen ontsnappen aan haar tragische verleden. Daar trouwt ze met een rijke Yacht Club-president en krijgt ze de kans om opnieuw te beginnen als onderdeel van de high society van Florida. Maar gekweld door innerlijke demonen geeft ze zich over aan haar moorddadige impulsen en richt ze verwoesting aan in de vredige kustgemeenschap van Deland, Florida.

De hoofdrollen worden gespeeld door Peyton List, Tobin Bell en Lydia Hearst. Ook zijn er rollen voor Nick Vallelonga, Swen Temmel, Meadow Williams en Andrew Biernat.

Aileen Wuornos: American Boogeywoman is geschreven en geregisseerd door Daniel Farrands. Het wordt geproduceerd door Temmel, Williams, Lucas Jarach, Luke Daniels en Daniel Davila.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter