Trailer voor All Together Now | Vanaf 28 augustus op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende film All Together Now, gebaseerd op de roman van Matthew Quick met de titel Sorta Like a Rock Star. Je kunt de trailer hieronder bekijken, samen met de poster! All Together Now is vanaf 28 augustus te zien op Netflix.

All Together Now op Netflix

Amber Appleton (Auli’i Cravalho) blijft een optimist, zelfs als haar persoonlijke leven veel minder stabiel is dan het op het eerste gezicht lijkt. Amber is een muzikaal begaafde middelbare scholier met aspiraties om Carnegie Mellon bij te wonen. Ze moet proberen om haar geliefde dramaclub  onder leiding van Mr. Franks (Fred Armisen) met het werken van lange uren in een donutshop om haar alleenstaande moeder (Justina Machado) te helpen. Ze brengt ook tijd door in de plaatselijke pensioengemeenschap, waar ze zorg en aandacht schenkt aan haar favoriete pessimistische bewoonster (Carol Burnett). Wanneer zich nieuwe obstakels voordoen die haar dromen bedreigen, moet Amber leren steunen op de kracht van haar familie.

De film is geregisseerd door Brett Haley (All The Bright Places, Hearts Beat Loud) naar een scenario van Matthew Quick, Haley en Marx Basch.

De film heeft rollen voor Auli’i Cravalho, Justina Machado, Carol Burnett, Fred Armisen, Rhenzy Feliz, Judy Reyes, Taylor Richardson, C.S. Lee, Anthony Jacques Jr. en Gerald Isaac Waters.

All Together Now wordt geproduceerd door Ellen Goldsmith-Vein en Lee Stollman van Gotham Group, samen met Marty Bowen en Isaac Klausner van Temple Hill Entertainment.

All Together Now is vanaf 28 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram