Trailer voor Amazon Prime Video documentaire Val over acteur Val Kilmer

Wie is Val Kilmer? Hij is Batman. Hij is IJsman. Hij is Jim Morrison. En hij is een levenslange filmmaker. Maak op 6 augustus opnieuw kennis met de legende in de documentaire Val op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Val Prime Video

Val op Prime Video

Al meer dan 40 jaar documenteert Val Kilmer, een van Hollywoods meest mercurial en/of onbegrepen acteurs, zijn eigen leven en ambacht door middel van film en video. Hij heeft duizenden uren aan beeldmateriaal verzameld, van 16 mm-homemovies gemaakt met zijn broers tot tijd doorgebracht in iconische rollen voor blockbuster-films zoals Top Gun, The Doors, Tombstone en Batman Forever. Deze rauwe, originele en onverschrokken documentaire onthult een leven tot in het extreme en een hartverwarmende, soms hilarische kijk op wat het betekent om een ​​kunstenaar en een complexe man te zijn.

De documentaire is geregisseerd door Leo Scott & Ting Poo en uitvoerend geproduceerd door Ben Cotner.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter