Trailer voor Amazon’s Homecoming met Julia Roberts

Amazon Prime heeft tijdens San Diego Comic-Con een eerste video vrijgegeven voor Homecoming, de nieuwe serie van Mr. Robot bedenker Sam Esmail. Bekijk deze hieronder.

Heidi Bergman is een maatschappelijk werker bij het Homecoming Transitional Support Centre, een Geist Group-faciliteit die soldaten helpt om terug te keren naar het burgerleven. Walter Cruz (Stephan James) is een van deze soldaten, gretig om de volgende fase van zijn leven te beginnen. Colin Belfast (Bobby Cannavale) houdt toezicht op Heidi en de faciliteit. Hij is een ambitieuze bedrijfsman met twijfelachtige motieven.

Vier jaar later is Heidi een nieuw leven begonnen, woont bij haar moeder (Sissy Spacek) en werkt als een serveerster, wanneer een auditor van het ministerie van Defensie (Shea Whigham) haar vraagt waarom ze de Homecoming-faciliteit heeft verlaten. Heidi begint zich te realiseren dat er een heel ander verhaal zit achter het verhaal dat ze zichzelf heeft verteld.

Julia Roberts speelt de hoofdrol en is te zien naast Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, Dermot Mulroney, Hong Chau, Sydney Poitier, Marianne Jean-Baptiste, Brooke Bloom, Ayden Mayeri en Jacob Pitts recurring.

Homecoming gaat op 2 november in première op Prime Video. De serie is al verlengd met een tweede seizoen.