Trailer voor American Gods seizoen 3

Amazon Prime Video heeft de volledige trailer onthuld voor American Gods seizoen 3. Het derde seizoen van de serie keert op maandag 11 januari terug. De trailer is hieronder te bekijken!

American Gods is het legendarische verhaal van een onvermijdelijke oorlog tussen de mythologische Oude Goden en de technologische Nieuwe Goden. Ricky Whittle speelt de ex-crimineel Shadow Moon, een man in dienst van de mysterieuze Mr. Wednesday, gespeeld door Ian McShane (Deadwood, John Wick). Hij ontdekt dat zijn charismatische, maar ook onbetrouwbare baas, niet alleen de Noorse All-Father god Odin is, maar hij is ook de vader van Shadow’s.

American Gods seizoen 3 trailer

In seizoen 3 verdringt Shadow zijn lot en vestigt hij zich in het idyllische besneeuwde stadje Lakeside, Wisconsin. Dit doet hij om zijn eigen pad te ontdekken, geleid door de goden van zijn zwarte voorouders, de Orishas. Maar, hij zal al snel ontdekken dat de stille wateren van deze stad diep, donker en bloederig lopen, en dat je niet zomaar kunt weigeren een god te zijn. De enige keuze, en een keuze die je moet maken, is wat voor god je gaat worden.

American Gods heeft hoofdrollen voor Ricky Whittle als Shadow Moon, Ian McShane als Mr. Wednesday, Emily Browning als Laura Moon en Pablo Schreiber als Mad Sweeney. Andere castleden zijn Yetide Badaki als Bilquis, Bruce Langley als Technical Boy, Crispin Glover als Mr. World. Sommige acteurs keren echter niet terug voor het derde seizoen, waaronder Orlando Jones, die Mr. Nancy in de show speelde, blijkbaar omdat zijn karakter niet voorkomt in het gedeelte van Gaimans boek dat in serie drie wordt behandeld.

Danny Trejo, die vooral bekend staat om zijn lange werkrelatie met Robert Rodriguez, zal een van de vele vormen van de gemene Mr.World uitbeelden, die voornamelijk wordt gespeeld door Crispin Glover. Dominique Jackson (Pose) was ook eerder gecast om het komende seizoen een andere wereldvorm te spelen.

Julia Sweeney zal te zien zijn als Ann-Marie Hinzelmann. Het komende seizoen zijn er ook rollen voor Marilyn Manson als Johan Wengren en Herizen Guardiola als Oshun.

American Gods wordt geproduceerd door Fremantle met uitvoerend producent Charles H. Eglee aan het roer, naast uitvoerende producenten Neil Gaiman, Anne Kenney, Damian Kindler, David Paul Francis, Mark Tinker, Ian McShane, Craig Cegielski en Stefanie Berk.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter