Trailer voor Ammonite met Kate Winslet en Saoirse Ronan

NEON heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende romantische dramafilm Ammonite van schrijver-regisseur Francis Lee, met Oscarwinnaar Kate Winslet als Mary Anning en viervoudig Oscar-genomineerde Saoirse Ronan als Charlotte, terwijl hun personages een onverwachte band met elkaar vormden. De film gaat volgende maand in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2020 en staat gepland voor 13 november 2020 in de bioscopen. Bekijk de Ammonite trailer hieronder!

Ammonite

Ammonite trailer

Ammonite speelt zich af in het Engeland van 1840 en volgt het verhaal van een veelgeprezen maar niet erkende fossielenjager Mary Anning die alleen werkt aan de ruige zuidelijke kustlijn. Met de dagen van haar beroemde ontdekkingen achter de rug, zoekt ze nu naar gewone fossielen om aan toeristen te verkopen om zichzelf en haar zieke moeder te onderhouden. Wanneer een rijke bezoeker Mary de zorg van zijn vrouw Charlotte toevertrouwt, kan ze het zich niet veroorloven zijn aanbod af te slaan. Mary is trots en meedogenloos gepassioneerd over haar werk en botst aanvankelijk met haar onwelkome gast, maar ondanks de afstand tussen hun sociale klasse en persoonlijkheden begint zich een intense band te ontwikkelen die de twee vrouwen dwingt de ware aard van hun relatie te bepalen.

De film is geschreven en geregisseerd door Francis Lee. Andere rollen zijn er voor Fiona Shaw, James McArdle, Gemma Jones, Alec Secăreanu, Claire Rushbrook, Harvey Scrimshaw.

De film wordt geproduceerd door Iain Canning (Widows) en Emile Sherman (Lion) naast Fodhla Cronin O’Reilly (Lady Macbeth). Het is een productie van See-Saw Films met Winslet, Simon Gillis, Mary Burke, Rose Garnett en Zygi Kamasa als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter