Trailer voor An American Pickle met Seth Rogen

HBO Max heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende komedie adaptatie van An American Pickle van regisseur Brandon Tost. De video is hieronder te bekijken en geeft ons een eerste blik op Seth Rogen, terwijl hij twee identieke personages speelt uit verschillende tijdlijnen. De film is beschikbaar voor streaming op 6 augustus 2020.

An American Pickle trailer

An American Pickle is gebaseerd op het korte verhaal Sell Out uit 2013 van Simon Rich, die ook het scenario van de film schreef. Brandon Trost, de cameraman van Rogen-films This Is the End, Neighbours en The Interview, regisseert de nieuwe film.

Rogen zal twee keer de hoofdrol spelen in de film. Rogen is te zien als Herschel Greenbaum, een worstelende arbeider die in 1920 naar Amerika emigreert met de droom een ​​beter leven op te bouwen voor zijn geliefde gezin. Op een dag, terwijl hij aan het werk is in zijn fabriek, valt hij in een vat met augurken en wordt hij 100 jaar gepekeld. De pekel bewaart hem perfect en wanneer hij opduikt in het huidige Brooklyn, merkt hij dat hij geen dag ouder is geworden. Maar wanneer hij zijn familie opzoekt, krijgt hij te horen dat zijn enige overlevende familielid zijn achterkleinzoon is, Ben Greenbaum (ook gespeeld door Rogen). Ben is een zachtaardige computercodeerder.

Rich zal uitvoerend produceren samen met Alex McAtee en Ted Gidlow van Point Grey. Rogen en zijn Point Gray-producerende partners Evan Goldberg en James Weaver zullen produceren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter