Trailer voor animatie serie Do Re & Mi

Zing mee met Kristen Bell in de nieuwe trailer voor de kleuteranimatieserie Do, Re & Mi, die 17 september uitkomt op Amazon Prime Video. De serie volgt drie birdie beste vrienden genaamd Do, Re en Mi die leven in een wereld vol ritme, beats en melodieën. Elke aflevering van de serie begint met een avontuur en eindigt in een lied. Bekijk de trailer hieronder.

Do Re & Mi serie

Do Re & Mi serie

Do, Re & Mi is een Amazon Original animatieserie voor kleuters die gericht is op de muzikale avonturen van drie beste birdie buddies -gezongen door Kristen Bell, Jackie Tohn, en Luke Youngblood. Met prachtige avonturen en originele liedjes verspreid over meerdere genres, neemt de serie kleintjes mee op een ontdekkingsreis waar ze nieuwe geluiden en melodieën zullen ontdekken, bewegen op de beat, en kunnen zien hoe muziek helpt bij het oplossen van elk probleem!

De serie is geproduceerd door Bell, Tohn, Michael Scharf, Ivan Askwith, Nicolas Atlan en Terry Kalagian.

De serie Do, Re & Mi is vanaf 17 september te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter