Trailer voor animatiefilm De Flummels

Independent Films heeft de trailer vrijgegeven voor de animatiefilm De Flummels (originele titel Extinct). Bekijk de trailer hieronder.

Birgit Schuurman, Bo Beljaars, André Dongelmans en Joost Bouhof spreken de Nederlandse stemmen in voor de nieuwe animatiefilm De Flummels. Schuurman spreekt de stem in van het hoofdpersonage genaamd Op, een flummel die dromerig en vooral héél erg onhandig is. Daarmee maakt ze zichzelf en haar broer Ed niet bepaald populair bij de andere flummels. André Dongelmans leent zijn stem aan het andere hoofdpersonage: Ed. Hij is niet de slimste flummel van het tropische eiland, maar heeft wel het hart op de juist plaats. Bo Beljaars is te horen als Mali, een super georganiseerde flummel die zich enorm ergert aan Op en Ed en stiekem een oogje heeft op een van de leiders van de flummels. Joost Bouhof is voor het eerst de studio ingedoken en spreekt onder meer de stem in van Conch, een overbezorgd schelpdier.

De Flummels

De Flummels

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels – schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden de Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?

De originele stemmen worden ingesproken door Adam Devine, Rachel Bloom, Ken Jeong, Zazie Beetz, Jim Jefferies, Catherine O’Hara.

De Nederlandse stemmencast van De Flummers bestaat uit Birgit Schuurman, Bo Beljaars, André Dongelmans, Joost Bouhof.

De film is geregisseerd door David Silverman en Raymond S. Persi gebaseerd op een scenario door Joel H. Cohen, John Frink, Rob LaZebnik.

De Flummers draait vanaf 31 maart 2021 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter