Trailer voor Apple TV+ film CODA

De film CODA is een Amerikaans-Frans-Canadese tragikomediefilm. In CODA wordt Ruby, een zogeheten CODA (kind van dove ouders), verscheurd tussen haar wens om muziek te gaan studeren en om voor de visserszaak van het gezin te vechten als enige horende in het gezin. Bekijk hieronder een trailer.

CODA film

De zeventienjarige Ruby is de enige in haar gezin die niet doof is. Elke ochtend helpt ze met haar broer mee in de visserij van haar ouders. Haar passie kan ze echter alleen kwijt wanneer ze zich op school bij het koor voegt. Ze wordt door haar leraar aangespoord om zich in te schrijven voor de muziekschool, maar het najagen van deze droom komt niet overeen met haar familiale rol.

De cast bestaat uit namen als Emilia Jones, Troy Kotsur, Daniel Durant, John Fiore, Lonnie Farmer, Kevin Chapman, Amy Forsyth, Courtland Jones, Molly Beth Thomas, Ferdia Walsh-Peelo, Ayana Brown, Marlee Matlin, Jason Pugatch, Kyana Fanene en Anilee List.

De film is geschreven en geregisseerd door Sian Heder. De film is gebaseerd op de Franse film La famille Bélier (2014).

CODA kijken

CODA ging op 28 januari 2021 in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2021. Apple verwierf distributierechten voor de film voor een record van $25 miljoen. De film verschijnt 13 augustus 2021 in de bioscoop en is te zien via de streamingdienst Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter