Trailer voor Apple TV+ serie Five Days at Memorial

Apple TV+ heeft een officiële trailer uitgebracht voor de serie Five Days at Memorial, de aanstaande adaptatie van Sheri Fink’s non-fictieboek uit 2013 met dezelfde naam. Het drama is vanaf 12 augustus te zien op Apple TV+ met de eerste drie afleveringen, gevolgd door elke vrijdag tot en met 16 september wekelijks nieuwe afleveringen.

De video biedt ons een glimp van de schrijnende gebeurtenissen na orkaan Katrina, wanneer een groep verpleegsters en verzorgers in een ziekenhuis in New Orleans wordt gedwongen hartverscheurende beslissingen te nemen om hun patiënten te helpen.

Five Days at Memorial serie

Five Days at Memorial is een miniserie van 8 afleveringen met in de hoofdrollen Vera Farmiga, Robert Pine, Cherry Jones, Julie Ann Emery, Cornelius Smith Jr., Adepero Oduye, Molly Hager, Michael Gaston en W. Earl Brown.

De serie is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen die de impact van orkaan Katrina en de nasleep ervan op een plaatselijk ziekenhuis beschrijven. Toen het water steeg, de stroom uitviel en de hitte steeg, werden uitgeputte zorgverleners in een ziekenhuis in New Orleans gedwongen beslissingen te nemen die hen nog jaren zouden volgen.

Five Days at a Memorial is uitvoerend geproduceerd, geregisseerd en geschreven door Carlton Cuse en John Ridley. Het is afkomstig van ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios, met Wendey Stanzler die ook regisseert.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter