Trailer voor Apple TV+ serie Slow Horses met Gary Oldman

Apple TV+ heeft de volledige trailer uitgebracht voor Slow Horses, de aanstaande spionagethriller serie. De trailer kun je hieronder bekijken. De serie is op 1 april beschikbaar voor streaming met de eerste twee afleveringen.

De video belicht een groep MI5-agenten die zijn verbannen naar de laagste afdeling van het bureau, die wordt geleid door Jackson Lamb. Hij herinnert hen er constant aan waarom ze onderaan staan. Maar vanwege de vastberadenheid van een pas verbannen agent om weer het veld in te gaan, raakt het onwaarschijnlijke team verstrikt in een uiterst geheime gevaarlijke missie.

Slow Horses serie

Slow Horses is geregisseerd en geproduceerd door James Hawes op basis van een script geschreven door Will Smith, gebaseerd op Mick Herrons spionageroman Slough House. De serie van zes afleveringen wordt geleid door Oscar-winnaar Gary Oldman in zijn eerste grote televisierol in meer dan twee decennia.

De serie volgt een team van Britse inlichtingenagenten die dienen op Slough House; een gehate afdeling van MI-5 waar de medewerkers die door hun eigen toedoen hun carrière in de soep lieten lopen worden gedumpt. Oldman schittert als Jackson Lamb, de briljante maar opvliegende leider van de spionnen die in Slough House belanden. Naast Oldman zijn er rollen voor Academy Award-genomineerden Kristin Scott Thomas (Darkest Hour) en Jonathan Pryce (The Two Popes) samen met Jack Lowden (Dunkirk), Olivia Cooke (Sound of Metal, House of the Dragon), Antonio Aakeel (Three Girls) en meer.

Slow Horses wordt geregisseerd en geproduceerd door James Hawes. Uitvoerende producenten zijn Smith, Graham Yost, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Gail Mutrux en Douglas Urbanski. Het is een productie van See-Saw Films.

De roman werd voor het eerst gepubliceerd in 2010 en werd gevolgd door zeven vervolgen, bestaande uit Dead Lions, The List, Real Tigers, Spook Street, London Rules, The Drop en het meest recente Joe Country.

Slow Horses kijken

De serie Slow Horses is vanaf 1 april 2022 te zien op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter