Trailer voor Apple TV+ serie Surface met Gugu Mbatha-Raw

Apple Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Surface, het aankomende psychologische thrillerdrama met in de hoofdrol Gugu Mbatha-Raw. De serie moet op 29 juli 2022 verschijnen op Apple TV+. Bekijk de trailer hieronder. Het toont een vrouw die moeite heeft zich delen van haar leven te herinneren voordat ze naar verluidt probeerde zelfmoord te plegen.

Serie Surface 

Sophie, een vrouw die een traumatisch hoofdletsel heeft opgelopen in het high-end San Francisco, heeft haar met extreem geheugenverlies achtergelaten, vermoedelijk het gevolg van een zelfmoordpoging. Terwijl Sophie een zoektocht begint om de stukjes van haar leven weer in elkaar te zetten met de hulp van haar man en vrienden, begint ze zich af te vragen of de waarheid die haar wordt verteld wel de waarheid is die ze heeft geleefd.

Door wendingen en een onverwavchte liefdesdriehoek vraagt ​​deze sexy thriller: wat als je op een dag wakker wordt en je eigen geheimen niet kent? Surface is een verhaal van zelfontdekking dat zich afvraagt ​​of we voorgeprogrammeerd zijn om te worden wie we zijn, of dat we onze eigen identiteit kiezen.

De serie Surface is gemaakt en geschreven door Veronica West, die ook optreedt als showrunner en uitvoerend producent. De serie heeft rollen voor Gugu Mbatha-Raw, Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Stephan James (If Beale Street Could Talk), Ari Graynor (I’m Dying Up Here), Academy Award-genomineerde Marianne Jean-Baptiste (Secrets & Lies), François Arnaud (I Killed My Mother) en Millie Brady (Pride and Prejudice en Zombies).

Uitvoerende producenten zijn Mbatha Raw, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter en Sam Miller. De serie wordt geregisseerd door Miller, Kevin Sullivan, Jennifer Morrison en Tucker Gates. Het is een productie van Apple Studios en Hello Sunshine.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter