Trailer voor Apple TV+ serie Surfside Girls

Apple TV+ heeft de trailer vrijgegeven voor Surfside Girls, de mysterieuze nieuwe serie van May Chan, winnaar van de WGA Award en genomineerd voor een Daytime Emmy Award. De reeks is gebaseerd op de bestverkochte graphic novel-serie met dezelfde naam door auteur Kim Dwinell. Surfside Girls is vanaf vrijdag 19 augustus 2022 te zien op Apple TV+.

Apple TV+ serie Surfside Girls

De live-action serie volgt beste vrienden Sam en Jade terwijl ze bovennatuurlijke mysteries oplossen in het slaperige strandstadje in Californië. Deze beste vrienden moeten hun tegenovergestelde krachten van verbeelding en logica combineren om de bovennatuurlijke mysteries op te lossen die zich net onder de oppervlakte van hun stad verbergen.

De serie is mede ontwikkeld door WGA Award-winnaar en showrunner May Chan (American Girl: Corinne Tan, The Astronauts), evenals Alex Diaz en Julie Sagalowsky Diaz (The Shannara Chronicles, What’s Up Warthogs!), en gebaseerd op de bestverkopende graphic novel-serie met dezelfde naam door auteur Kim Dwinell.

De serie heeft rollen voor Miya Cech (Marvelous and the Black Hole, Rim of the World), YaYa Gosselin (We Can be Heroes, FBI: Most Wanted) en Spencer Hermes-Rebello (Troppo).

De serie is geproduceerd door Endeavour Content en IDW Entertainment, en mede ontwikkeld, geschreven en geproduceerd door Chan, die ook dienst doet als showrunner. Paul Stupin (Switched at Birth, Dawson’s Creek) is uitvoerend producent. Alex Diaz en Julie Sagalowsky Diaz (The Shannara Chronicles, What’s Up Warthogs!) ontwikkelden samen en dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. America Young (Roswell, New Mexico, Legacies) regisseert en produceert de eerste twee afleveringen. Lydia Antonini (Locke & Key, Halo 4: Forward Unto Dawn, October Faction) is ook de uitvoerend producent van de serie. Paul Davidson en Jeff Brustrom fungeren als uitvoerend producenten namens IDW.

De serie Surfside Girls gaat op vrijdag 19 augustus in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter