Trailer voor Apple TV+ serie Suspicion met Uma Thurman

Apple TV+ heeft de officiële trailer onthuld voor de serie Suspicion, de aankomende Engelse remake van de Israëlische thriller getiteld False Flag, met in de hoofdrol Golden Globe-winnaar Uma Thurman. Ze speelt een prominente zakenvrouw, wiens enige zoon plotseling wordt ontvoerd. Het thriller-drama zal beschikbaar zijn op 4 februari, met de eerste twee afleveringen.

De Suspicion trailer, die je hieronder kunt bekijken, begint met de onverwachte arrestatie van vier gewone personen die worden beschuldigd van de ontvoering van Leo Newman. Het belicht hun zoektocht om hun onschuld te bewijzen en geeft ons een voorproefje van hoe het incident het karakter van Thurman professioneel en persoonlijk beïnvloedt.

suspicion serie

Suspicion serie

Als de zoon van een prominente Amerikaanse zakenvrouw wordt ontvoerd uit een hotel in New York, valt het oog van achterdocht al snel op vier ogenschijnlijk gewone Britse burgers die die nacht in het hotel waren. Terwijl ze verzeild raken in een trans-Atlantische kat-en-muisrace om de gecombineerde krachten van de National Crime Agency en de FBI te ontwijken om hun onschuld te bewijzen, wordt het duidelijk dat niet iedereen te vertrouwen is. Wie zit er werkelijk achter de mysterieuze ontvoering, en wie is er alleen schuldig aan op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn?

Suspicion is een drama van acht afleveringen dat afkomstig is van BAFTA Award-genomineerde Rob Williams (Man in the High Castle), die dienst doet als showrunner en uitvoerend producent.

De hoofdrollen worden gespeeld door Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans), Georgina Campbell (Black Mirror), Elyes Gabel (Scorpion), Elizabeth Henstridge (Agents of SHIELD), Tom Rhys-Harries (White Lines) en Angel Coulby (Dancing on the Edge).

Suspicion is uitvoerend geproduceerd door Chris Long, Howard Burch voor Keshet Productions, Avi Nir voor Keshet Media Group en Anna Winger, met Darin McLeod als producer. Long is ook de regisseur.

De originele serie is gemaakt door Amit Cohen en Maria Feldman, die van 2015-2019 twee seizoenen werd uitgezonden. Het volgde het verhaal van vijf gewone Israëlische burgers, die plotseling hoofdverdachten werden van een spraakmakende ontvoering.

De serie Suspicion verschijnt 4 februari op Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter