Trailer voor Apple’s The Banker met Samuel L. Jackson & Anthony Mackie

Apple TV+ heeft de trailer vrijgegeven voor de dramafilm The Banker, waarmee we een eerste blik krijgen op Samuel L. Jackson en Anthony Mackie in de wereld van het onroerend goed uit de jaren 50. Bekijk de trailer hieronder. De film wordt geregisseerd door George Nolfi.

The Banker is een drama gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee Afro-Amerikaanse ondernemers, Bernard Garrett (Mackie) en Joe Morris (Jackson), die in de jaren vijftig probeerden de raciale beperkingen van het tijdperk te omzeilen door de blanke man Matt Steiner (Nicholas Hoult) aan te nemen. Ze trainen hem om het hoofd te worden hun bedrijfsimperium terwijl ze zich voordeden als conciërge en chauffeur. Bernard’s vrouw Eunice (Nia Long) speelt een sleutelrol bij het opzetten van de onderneming. Garrett en Morris worden twee van de rijkste en meest succesvolle eigenaren van onroerend goed met Steiner als hun frontman.

De film wordt geregisseerd door George Nolfi (The Adjustment Bureau) op basis een script door Nicole R. Levy (Cloak & Dagger), David Lewis Smith, Stan Younger en Nolfi gebaseerd op een verhaal van Smith, Younger en Brad Kane (Black Sails).

The Banker wordt geproduceerd door Nolfi, Mackie, Joe Viertel, Brad Feinstein, Nnamdi Asomugha, Jonathan Baker en David Lewis Smith. Joseph F. Ingrassia, Samuel L. Jackson, Will Greenfield, David Gendron en Ali Jazayeri zijn ook uitvoerende producenten.

De film zal op 6 december in de bioscoop verschijnen en in januari op Apple TV +.