Trailer voor Bad Robot’s D-Day horror film Overlord

Paramount Pictures en J.J. Abrams’ Bad Robot hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Overlord, de R-rated horrorfilm. Bekijk de trailer hieronder.

Overlord wordt geregisseerd door Julius Avery (Son of a Gun) en is gebaseerd op een origineel idee van The Hunger Games scenarist Billy Ray en Abrams. In de film, welke zich afspeelt op de vooravond van D-Day, wordt een groep Amerikaanse parachutisten achter vijandelijke linies gedropt om een ​​missie uit te voeren die cruciaal is voor het succes van de invasie. Maar als ze hun doel naderen, beginnen ze zich te realiseren dat er meer aan de hand is in dit door de nazi’s bezette dorp dan een eenvoudige militaire operatie.

De cast bestaat uit Jovan Adepo (The Leftovers), Wyatt Russell (Everybody Wants Some!!), Jacob Anderson (Game of Thrones), Dominic Applewhite (The King’s Speech), Pilou Asbaek (Game of Thrones), Iain de Caestecker (Marvel’s Agents of SHIELD), John Magaro (The Big Short), Mathilde Ollivier (The Misfortunes of Francois Jane) en Bokeem Woodbine (Fargo).

Overlord draait vanaf 9 november 2018 in de bioscoop.