Trailer voor Barbaren seizoen 2

Nieuwe helden, nieuwe verbintenissen, nieuwe vijanden – de strijd is nog niet gestreden. Barbaren seizoen 2 met Jeanne Goursaud, Laurence Rupp, David Schütter en Daniel Donskoy is te zien vanaf 21 oktober op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor Barbaren seizoen 2.

Barbaren brengt je de strijd tussen de Romeinen en Germanen. Rivaliserende Germaanse stammen moeten hun krachten bundelen om het Romeinse leger uit hun thuisland te verdrijven – een alliantie die hun geschiedenis voor altijd zou veranderen.

Barbaren seizoen 2 trailer

Het verhaal speelt zich af na de start van de jaartelling en laat zien hoe rivaliserende Germaanse stammen hun krachten bundelen om het Romeinse leger uit hun land te verdrijven. De ‘barbaren’ halen daarbij voordeel uit het feit dat de Romeinse officier Arminius (Laurence Rupp), die geschoold is in de tactieken van de Romeinen, een geheime connectie heeft met de Germanen en aan hun kant meevecht.

Hoofdrollen zijn er voor Laurence Rupp, Jeanne Goursaud, David Schütter en Gaetano Aronica. Het tweede seizoen bestaat wederom uit zes afleveringen.

Barbaren seizoen 2 is te zien vanaf 21 oktober op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter