Trailer voor BBC serie The Tourist met Jamie Dornan

BBC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de komende serie getiteld The Tourist, met in de hoofdrol Jamie Dornan (Belfast) als een man die wakker wordt met geheugenverlies. De mysteriethriller zal vanaf 1 januari 2022 te zien zijn op BBC One. Wat betreft de Amerikaanse première is er momenteel nog geen releasedatum bekend, maar deze zal verschijnen op HBO Max.

The Tourist trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont het mysterieuze karakter van Dornan terwijl hij wanhopig op zoek is naar zijn identiteit in het gloeiende rode hart van de Australische outback.

The Tourist serie

In de miniserie bevindt een Britse man zich in het hart van de Australische outback die wordt achtervolgd door een enorme tankwagen die hem van de weg probeert te rijden. Een epische kat-en-muis-achtervolging ontvouwt zich en de man wordt later wakker in het ziekenhuis, gewond, maar op de een of andere manier levend. Behalve dat hij geen idee heeft wie hij is. Met genadeloze figuren uit zijn verleden die hem achtervolgen, stuwt zijn zoektocht naar antwoorden hem door de uitgestrekte en meedogenloze outback.

Vol schokkende, verrassende, grappige en brute wendingen, speelt The Tourist zich af in een wereld die wordt bevolkt door eigenzinnige, raadselachtige personages. De kern is echter een verhaal van zelfontdekking met een tikkende tijdbom eronder: terwijl The Man begint te ontdekken wie hij was, wordt hij ook gedwongen zich af te vragen wie hij nu is. Zal hij de geheimen van zijn identiteit ontrafelen voordat degenen die hem proberen te vermoorden hem inhalen?

The Tourist is afkomstig van de veelgeprezen schrijvers Harry en Jack Williams, die dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. De hoofdrollen worden gespeeld door Jamie Dornan, Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin en Damon Herriman.

De miniserie van zes afleveringen is mede geproduceerd door HBO Max, de Amerikaanse streamingdienst. Christopher Aird en Andrew Benson van Two Brothers Pictures en Tommy Bulfin van de BBC produceren samen met Chris Sweeney, die ook regisseert. Lisa Scott is ook producer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter