Trailer voor BBC’s Dracula

BBC heeft de teaser trailer vrijgegeven voor hun aankomende miniserie Dracula, de nieuwste tv-adaptatie van de klassieke roman van Bram Stroker. De video geeft ons een glimp van wat we kunnen verwachten van de driedelige bovennatuurlijke horrordrama met Claes Bang als de titulaire prins van de duisternis. Bekijk de teaser hieronder!

Dracula is geïnspireerd op de klassieke roman van Bram Stroker en is geschreven en gemaakt door Steven Moffat en Mark Gatiss. De afleveringen gaan over Dracula in Transsylvanië in 1897, waar de bloeddrinkende graaf zijn plannen bedenkt tegen Londen.

De cast, die zal worden geleid door Claes Bang (The Girl in the Spider’s Web), bevat ook rollen voor Sacha Dhawan (The Boy with the Top Knot), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits), Catherine Schell (On Her Majesty’s Secret Service), Youssef Kerkour (Jack Ryan) en Clive Russell (Game of Thrones).

Het eerste deel van de dramaserie wordt geregisseerd door Jonny Campbell (Westworld), terwijl deel twee wordt geregisseerd door Damon Thomas (Killing Eve) en deel drie door Paul McGuigan (Sherlock).

Naar verwachting zal Dracula ergens eind 2019/begin 2020 op Netflix debuteren.