Trailer voor Ben Stiller’s Escape at Dannemora

Showtime heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Escape at Dannemora, een acht afleveringen tellende serie die geregisseerd is door Ben Stiller. Bekijk de trailer hieronder. De serie gaat 18 november 2018 in premiere op de zender.

Escape at Dannemora is gebaseerd op de uitbraak uit de gevangenis in het noorden van New York in de zomer van 2015. Deze gebeurtenis zorgde voor een klopjacht door de gehele staat op twee veroordeelde moordenaars, die bij hun ontsnapping geholpen werden door een gehuwde vrouwelijke gevangenismedewerker die maandenlange affaires met beide mannen had.

Benicio Del Toro speelt de veroordeelde moordenaar Richard Matt, een artistieke maar intimiderende kracht binnen de gevangenis, die de ontsnapping bedacht. Patricia Arquette speelt Tilly Mitchell, een werkende echtgenote en moeder die toezicht houdt op de kleermakerswinkel. Ze krijgt seksuele relaties met beide mannen, en uiteindelijk stemt ze in met het verbergen van metaalzaagbladen in bevroren hamburgervlees om hen te helpen ontsnappen. Paul Dano speelt David Sweat, een veroordeelde politieagent die misschien oprechte gevoelens voor Tilly koestert en een terughoudende partner wordt in de plot van Richard Matt. De cast bestaat verder uit Bonnie Hunt, Eric Lange en David Morse.

De serie is geproduceerd door Showtime en is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brett Johnson (Mad Men) en Oscar-genomineerde Michael Tolkin (The Player).