Trailer voor Biohackers seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van Biohackers seizoen 2. Bekijk de trailer van deze Duitse serie hieronder. In het tweede seizoen moet studente Mia nu het mysterie rond haar eigen verdwijning ontrafelen. Seizoen 2 verschijnt 9 juli op Netflix.

Biohackers seizoen 2

Mia (Luna Wedler) besluit na een familietragedie professor Lorenz (Jessica Schwarz) te volgen die volgens haar betrokken is bij het drama. Om dichtbij te komen meldt ze zich aan voor de opleiding. Voor ze het weet raakt ze echter verstrikt in de wereld van biohacking en komt ze erachter dat de professor een geheim verbergt dat het lot van de gehele mensheid kan veranderen. Aan de start van het tweede seizoen kan ze zich na haar ontvoering niets meer herinneren van de afgelopen drie maanden. Ze ontdekt echter al snel een boodschap die ze destijds achterliet voor haar toekomstige zelf en probeert zo het mysterie rond haar eigen verdwijning te ontrafelen. Daarvoor moet ze wel samenwerken met iemand die ze absoluut niet vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Luna Wedler, Jessica Schwarz, Caro Cult, Adrian Julius Tillmann, Thomas Prenn en Benno Fürmann.

Biohackers seizoen 2 verschijnt 9 juli op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter