Trailer voor Black Mirror: Bandersnatch… Choose wisely!

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Black Mirror: Bandersnatch, een geheel nieuwe Black Mirror-film die debuteert op de streaming-service op vrijdag 28 december! Bekijk de trailer hieronder! Wat je nu gaat ervaren is heel anders dan alle andere Netflix Interactive Films die je hebt gezien. Dit is namelijk de allereerste…

In dit soms moreel onverantwoord avontuur, dat zich afspeelt in de jaren ‘80, ben jij de enige die de leiding heeft over alles wat er gebeurt. Jij bent in charge! De situaties waarin je terechtkomt, zijn een direct gevolg van jouw beslissingen.

Je moet keuzes maken, uitdagingen overwinnen, gevaren ontwijken en, zoals altijd in het leven (én dat van Black Mirror), gaat dit niet gepaard zonder consequenties. Een juiste beslissing kan leiden tot een overwinning, de verkeerde kan eindigen in een catastrofe. Maar wie zegt eigenlijk wat ‘goed’ of ‘fout’ is? Maak je geen zorgen! Als een bepaalde ervaring op zijn eind loopt, kan en MOET je terug en een nieuwe keuze maken, je levensverhaal veranderen en daarmee misschien ook wel het einde…

Wil jij de spannende wereld van Black Mirror: Bandersnatch ervaren en beslissingen nemen die groter zijn dan je ooit voor mogelijk had gehouden? Klik hier .

Wil jij een glimp opvangen van de wereld van Black Mirror: Bandersnatch om erachter te komen waar je aan begint voordat je definitief op ‘play’ drukt? Klik hier . Wil je liever rustiger beginnen? Klik hier .

Wil jij liever het risico nemen om door te gaan met waar je mee bezig was en verder niets meer te vernemen over de nooit eerder vertoonde interactieve wereld van Black Mirror: Bandersnatch? Klik hier . Of hier . En hier ook. Misschien moet je het hier ook proberen.