Trailer voor Blumhouse’s Ma

Blumhouse en Universal Pictures hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Ma, waarbij we een eerste blik krijgen op de nieuwe horror-thriller met in de hoofdrol Octavia Spencer! Bekijk de trailer en poster hieronder.

Ma

In de film speelt Spencer de rol van Sue Ann, een eenling in het rustige stadje in Ohio. Op een dag wordt ze door Maggie, een nieuwe tiener in de stad (Diana Silvers), gevraagd wat drank voor haar en haar vrienden te kopen, en Sue Ann ziet de kans om wat nietsvermoedende jongeren tot haar vrienden te maken. Ze biedt de kinderen de kans om te niet te hoeven rijden na het drinken en biedt haar kelder aan. Maar er zijn enkele huisregels: een van de kinderen moet nuchter blijven. Niet vloeken. Ga nooit naar boven. En noem haar “Ma”. Maar naarmate Ma’s gastvrijheid een obsessie begint te worden, verandert wat begon als een tienerdroom in een terroriserende nachtmerrie.

Ma heeft tevens rollen voor Juliette Lewis, Luke Evans, Missi Pyle, McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo en Dante Brown. De film is afkomstig van Tate Taylor, de befaamde regisseur van The Help en Get Up. Het scenario is geschreven door Scotty Landes (Comedy Central’s Workaholics) en Taylor.

Ma draait vanaf mei 2019 in de bioscoop.