Trailer voor Netflix documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Achter het opvallende kapsel, de geruststellende stem en de nostalgische schilderijen schuilt een geheim dat veel mensen nog niet kennen. Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. Deze kun je hieronder bekijken.

Als ‘s werelds bekendste kunstdocent bracht Bob Ross miljoenen mensen vreugde. Een strijd om zijn imperium wierp echter een schaduw over zijn ‘happy trees’.

Bob Ross op Netflix

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed brengt ons het schokkend onvertelde verhaal van de productieve landschapskunstenaar en presentator van The Joy of Painting. Met een grote waardering voor de natuur en een vriendelijke en zachte houding, moedigde Bob Ross iedereen die hij ontmoette aan om hun creativiteit te omarmen en in zichzelf te geloven, en gaandeweg een cultureel fenomeen te worden. De man die zei dat er geen fouten waren – alleen gelukkige ongelukken – brengt de wereld al tientallen jaren pure vreugde. Naast het iconische haar, de rustgevende stem en de nostalgische schilderijen ligt een mysterie dat velen nog moeten ontdekken.

De documentaire is geregisseerd door Joshua Rofé en geproduceerd door Melissa McCarthy, Ben Falcone, Divya D’Souza, Steven Berger en Joshua Rofé.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed gaat op 25 augustus 2021 in première op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter