Trailer voor bovennatuurlijke film Lamb

A24 heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Lamb, Valdimar Jóhannsson‘s aanstaande regiedebuut met in de hoofdrol Noomi Rapace. De trailer verschijnt nadat het bovennatuurlijke horrordrama onlangs in wereldpremière ging op het filmfestival van Cannes in 2021. De film verschijnt op donderdag 8 oktober in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet duidelijk wanneer Lamb in Nederland uitkomt.

Lamb film

De film Lamb

Lamb draait om een ​​kinderloos stel op het platteland van IJsland, dat op een dag een alarmerende ontdekking doet in hun schapenstal. Al snel worden ze geconfronteerd met de gevolgen van het tarten van de wil van de natuur, in dit duistere en sfeervolle volksverhaal. De film is het opvallende speelfilmdebuut van regisseur Valdimar Jóhannsson.

De film wordt geleid door Noomi Rapace samen met de IJslandse acteurs Hilmir Snaer Gu∂nason en Björn Hlynur Haraldsson. Voordat de film zijn debuut maakte in Cannes, werden de Amerikaanse distributierechten van de film met succes verworven door A24.

Lamb wordt geregisseerd door Jóhannsson op basis van een scenario dat hij samen met de IJslandse auteur Sjón schreef. Het wordt geproduceerd door Hrönn Kristinsdóttir, Sara Nassim, Piodor Gustafsson, Erik Rydell, Klaudia Śmieja-Rostworowska, Jan Naszewski, Chimney Sweden en Chimney Poland, in samenwerking met Rabbit Hole Prods.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter