Trailer voor Britse thriller serie The Undeclared War

Peacock heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Undeclared War, het Britse thrillerdrama van Channel 4 met in de hoofdrollen Hannah Khalique-Brown en Simon Pegg. Nadat de eerste seizoensfinale in het VK debuteerde, zullen alle zes afleveringen op 18 augustus beschikbaar zijn voor streaming op Peacock.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht een escalerende cyberoorlog tussen het VK en Rusland. In het midden van deze chaos staat een jonge tech-stagiair, die de eerste is die de cyberaanval heeft gedetecteerd.

The Undeclared War

De serie speelt zich af in 2024 en volgt een toonaangevend team van analisten begraven in het hart van GCHQ, die in het geheim werken aan het afweren van een reeks cyberaanvallen op het VK in de aanloop naar de algemene verkiezingen. Als een routinematige stresstest van de internetinfrastructuur misgaat, merkt de 21-jarige GCHQ-stagiair Saara Parvan plotseling dat ze zich op de onzichtbare grens van cyberoorlogvoering met hoge inzet bevindt.

The Undeclared War is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door BAFTA-bekroonde maker Peter Kominsky. Met in de hoofdrollen Mark Rylance, Simon Pegg, Adrian Lester, Alex Jennings, Maisie Richardson-Sellers en Hannah Khalique-Brown.

The Undeclared War is uitvoerend geproduceerd door Colin Callender en Noëlette Buckley voor Playground, met Robert Jones, Playground, Stonehenge Films en Universal International Studios. Het is mede geschreven door Declan Lawn, Adam Patterson en Amelia Spencer.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter