Trailer voor Causeway met Jennifer Lawrence & Brian Tyree Henry

A24 en Apple Studios hebben de officiële trailer vrijgegeven voor Causeway, het aankomende psychologische drama met in de hoofdrollen Oscar-winnares Jennifer Lawrence en Emmy-genomineerde Brian Tyree Henry. De film staat gepland om op 4 november op Apple TV+ te verschijnen. Bekijk de trailer hieronder

De Causeway trailer toont het personage van Lawrence terwijl ze worstelt om terug te keren naar haar normale leven nadat ze thuiskwam van haar dienst. Het belicht de onverwachte nieuwe vriendschap die ze zal sluiten met een vreemde die haar zal helpen om door een donkere tijd heen te komen.

Causeway

Causeway

Causeway wordt geregisseerd door Lila Neugebauer op basis van een scenario geschreven door Ottessa Moshfegh, Luke Goebel en Elizabeth Sanders. Naast Jennifer Lawrence en Brian Tyree Henry zijn er rollen voor Linda Emond, Jayne Houdyshell, Stephen McKinley Henderson, Russell Harvard, Fred Weller, Neal Huff en meer.

De film volgt Lynsey, een soldaat die worstelt om zich thuis in New Orleans aan te passen na een traumatische verwonding. Als ze de plaatselijke monteur James ontmoet, begint het paar een onverwachte band te smeden.

Causeway wordt geproduceerd door Lawrence en Justine Ciarrocchi. De film ging vorige maand in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter