Trailer voor Come Away met Angelina Jolie

De officiële trailer voor regisseur Brenda Chapman‘s (Brave) Come Away is vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. De aanstaande fantasiefilm biedt een unieke kijk op de oorsprongsverhalen van Peter Pan en Alice in Wonderland. Dit komt nadat Relativity Media officieel de Noord-Amerikaanse distributierechten heeft verworven voor de film. De studio is nu van plan om Come Away uit te brengen in de bioscoop en op VOD op vrijdag 13 november.

Come Away

In dit fantasierijke oorsprongsverhaal van twee van de meest geliefde personages uit de literatuur – Peter Pan en Alice in Wonderland – lieten de achtjarige Alice, haar ondeugende broer Peter en hun briljante oudere broer David hun fantasie de vrije loop tijdens een zalige zomer in het Engels platteland. Aangemoedigd door hun ouders Jack en Rose, komen de denkbeeldige theekransjes, zwaardgevechten en piratenschipavonturen van de kinderen abrupt tot een einde wanneer een tragedie toeslaat. Peter, gretig om te bewijzen dat hij een held is voor zijn verdrietige en financieel worstelende ouders, reist met Alice naar Londen. Daar proberen ze een dierbaar erfstuk te verkopen aan de sinistere pandjeshuiseigenaar die bekend staat als C.J. Returning home, waarna Alice haar toevlucht zoekt in een konijnenhol, terwijl Peter permanent aan de realiteit ontsnapt door een magisch rijk binnen te gaan als leider van de ‘Lost Boys’.

Come Away wordt geleid door nieuwkomers Jordan A. Nash en Keira Chansa, samen met Academy Award-winnaar Angelina Jolie (Maleficent) en Golden Globe-genomineerde David Oyelowo. Het bevat ook rollen voor Anna Chancellor, Clarke Peters, Gugu Mbatha-Raw, Michael Caine, David Gyasi en Reece Yates.

De fantasiefilm is de eerste live-action speelfilm van Brenda Chapman nadat ze bekend werd om haar werk aan animatiefilms als The Prince of Egypt en Brave. De laatste verdiende een Oscar voor Beste Animatiefilm, waarmee Chapman de eerste vrouwelijke regisseur was die in die categorie won.

Come Away is geschreven door Marissa Kate Goodhill met Leesa Kahn, Andrea Keir, Oyelowo en James Spring als producers. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter