Trailer voor Curb Your Enthusiasm seizoen 11

HBO heeft officieel de volledige trailer vrijgegeven van Curb Your Enthusiasm seizoen 11. De serie gaat op 24 oktober in première. De video kun je hieronder bekijken en belicht Larry Davids antisociale vaardigheden terwijl hij zijn afkeer van mensen uit. Het geeft ons ook een voorproefje van de gaststerren die dit seizoen met Larry’s problemen te maken krijgen, waaronder Jon Hamm, Seth Rogen, Vince Vaughn en meer.

Curb Your Enthusiasm seizoen 11

De comedyserie blijft bewijzen hoe schijnbaar triviale details van iemands dagelijks leven – een koude kop koffie, een bevlekt shirt, een ontbrekende tandenborstel – een catastrofale reeks gebeurtenissen kunnen bespoedigen. Om het verhaal spontaan te houden, is de serie opgenomen zonder script en krijgen de castleden de contouren van de scène en improviseren teksten terwijl ze bezig zijn.

Curb Your Enthusiasm debuteerde op HBO in 2001 en presenteerde tot nu toe 100 afleveringen. In de reeks speelt Seinfeld-co-creator Larry David een overdreven versie van zichzelf in een meedogenloze maar ironische weergave van zijn fictieve leven.

Er zijn ook rollen voor Susie Essman, Jeff Garlin, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Ted Danson en Richard Lewis. De line-up met gaststerren van seizoen 11 omvat Woody Harrelson, Kaley Cuoco, Bill Hader, Julie Bowen, Lucy Liu, Jon Hamm, Vince Vaughn, Tracey Ullman, Patton Oswalt, Albert Brooks en Rob Morrow.

Curb Your Enthusiasm is gemaakt en geproduceerd door David. Uitvoerende producenten zijn Garlin, Jeff Schaffer en Laura Streicher met Jon Hayman en Steve Leff als adviesproducenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter