Trailer voor Darby and the Dead

20th Century Studios heeft de officiële trailer onthuld van Darby and the Dead, de aanstaande bovennatuurlijke tienerkomedie met Riele Downs en Auli’i Cravalho. De video toont de titulaire middelbare scholier die geesten kan zien. De film is vanaf 2 december beschikbaar op Hulu in de Verenigde Staten. Naar verwachting zal de film in Nederland te zien zijn op Disney Plus.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Darby and the Dead.

Darby and the Dead

Darby and the Dead

Na een bijna-doodervaring krijgt het jonge meisje Darby Harper het vermogen om dode mensen te zien. Ze raakt in zichzelf gekeerd en afgesloten van haar schoolgenoten. Darby begeleidt eenzame geesten die nog iets belangrijks op aarde moeten afronden. Alles verandert wanneer Capri, het populairste meisje van de school, onverwachts overlijdt bij een bizar ongeluk. Ondanks het feit dat Capri’s aankomende verjaardagsfeest niet doorgaat, smeekt ze Darby om haar vrienden ervan te overtuigen het feest door te laten gaan zoals gepland. Om de toorn van de ondode diva te sussen, zal Darby uit haar zelfopgelegde ballingschaap moeten komen en zichzelf opnieuw uitvinden in het land der levenden.

Darby and the Dead is geregisseerd door Silas Howard op basis van een scenario geschreven door Becca Greene, gebaseerd op een verhaal van Wenonah Wilms.

De film heeft rollen voor Riele Downs, Auli’i Cravalho, Chosen Jacobs, Asher Angel en Wayne Knight, Derek Luke en Tony Danza.

De film wordt geproduceerd door Adam Saunders en Eddie Rubin, met Michele Weisler en Mac Hendrickson als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter