Trailer voor de Amazon Prime serie The Wheel of Time

Vanaf 19 november verschijnt de serie The Wheel of Time op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder de eerste trailer. De serie is afkomstig van bedenker Rafe Judkins (Uncharted), gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan.

The Wheel Of Time serie

The Wheel of Time serie

In een fantasiewereld, waar magie bestaat maar slechts enkelen hebben er toegang toe, kruist een vrouw genaamd Moiraine het pad van 5 jonge mannen en vrouwen. Dit leidt tot een gevaarlijke, wereldomspannende reis.

In de hoofdrollen zien we Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot, Die Another Day), Sophie Okonedo (Aeon Flux, His Dark Materials, Ratched, Hotel Rwanda), Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins & Barney Harris.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Robert Jordan (in totaal 15). Jordan schreef de eerste 12 boeken en daarna schreef Brandon Sanderson de overige drie na de dood van Jordan. De reeks wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios, met Rafe Judkins als showrunner.

In mei 2021 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen voorafgaand aan de première van de serie.

Het eerste seizoen van The Wheel of Time gaat 19 november 2021 in première.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter