Trailer voor de AMC serie Kin met Charlie Cox

AMC+ heeft de officiële trailer en poster onthuld voor de Ierse serie Kin, die een eerste blik werpt op een verwoestende oorlog die is begonnen door een moord in een familie waar loyaliteit voorop staat. De serie, die op 9 september in première gaat op de streamer, heeft hoofdrollen voor Charlie Cox (Daredevil, Boardwalk Empire), Clare Dunne (Herself), Aidan Gillen (Game of Thrones) en Ciarán Hinds (Game of Thrones, The Terror).

Kin brengt de levens van de Kinsellas in kaart, een kleine maar hechte misdaadfamilie die verwikkeld is in een oorlog tegen een machtige drugsbaron, Eamon Cunningham (Hinds). Bekijk de trailer hieronder.

Kin serie AMC

AMC serie Kin

Een jongen wordt gedood en zijn familie begint een bendeoorlog met een internationaal kartel – een oorlog die onmogelijk te winnen is. Het zijn David en Goliath. De Kinsellas, die in de minderheid zijn, te veel geld hebben en te weinig wapens hebben, bevinden zich in hun bolwerk in Dublin, terwijl hun bedrijven failliet gaan en familieleden en medewerkers worden geplunderd. Maar ze hebben iets wat het kartel niet heeft: de onbreekbare banden van bloed en familie. Kin is een wereld waar gangsters worden behandeld als realitysterren, met bijnamen en de status van beroemdheid, waar moordenaars zich verkleden als vrouwen en waar drugsdealers exotische huisdieren hebben. Een wereld van drugs en wapens en moord en loyaliteit en familie en mannen.

De cast bestaat uit een Ierse en internationale cast onder leiding van Charlie Cox als Michael Kinsella, Aidan Gillen als Frank Kinsella, Ciarán Hinds als Eamon Cunningham, Clare Dunne als Amanda Kinsella, Sam Keeley (The Cured) als Eric “Viking” Kinsella, Emmett J. Scanlan (Peaky Blinders) als Jimmy Kinsella, Maria Doyle Kennedy (Orphan Black, Outlander) als Bridget “Birdy” Goggins, Hannah Adeogun (Women on the Verge) als Anna Areoye, en nieuwkomer Yasmin Seky als Nikita Murphy.

De achtdelige dramaserie, opgenomen in Dublin, speelt zich af tegen een prachtige achtergrond in Ierland. De serie is afkomstig van de producers van Judas and the Black Messiah en Fences. Peter McKenna (The Last Kingdom, Red Rock) fungeert als showrunner/executive producer, schrijver en co-creator, naast Ciarán Donnelly (Altered Carbon, Vikings) die ook als co-creator fungeert.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter