Trailer voor de film A Christmas Number One

De Sky Original film A Christmas Number One is een hartverwarmende, feestelijke romantische komedie die zich afspeelt in de kersttijd in New York en Londen. Bekijk hieronder de trailer.

A Christmas Number One

Vers van een breuk met ‘s werelds populairste popster, verruilt muziekmanager Meg Rai (Frieda Pinto) New York voor Londen om een ​​boyband te leiden, 5 Together, die wanhopig op zoek is naar een kersthit nadat hun laatste zelfgeschreven album flopte. Ondertussen zet Blake Cutter (Iwan Rheon), overgehaald door zijn obsessieve kerstnichtje Nina Cutter (Helena Zengel), zijn thrashmetalband Scurve opzij om Nina het ultieme kerstlied te schrijven. Als Meg de hit in wording ontdekt, wordt dit dan de kerstnummer één die de boyband hard nodig heeft of zullen Blake, het nummer en Nina Meg laten zien wat er echt toe doet?

De hoofdrollen worden gespeeld door Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Iwan Rheon (Game of Thrones), Helena Zengel, Debi Mazar, Alfie Boe, Richard Fleeshman.

De film is geregisseerd door Chris Cottam op basis van een scenario door Keiron Self & Giles New en Robert Chandler.

A Christmas Number One wordt geproduceerd door Sky, Genesius Pictures, Lupus Films en Space Age Films. De film komt in december 2021 uit op Sky Cinema.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter