Trailer voor de film Dog met Channing Tatum

MGM heeft de officiële trailer onthult voor de film Dog. De buddy-komediefilm heeft een hoofdrol voor Channing Tatum, die ook samen met Reid Carolin regisseert. De video kun je hieronder bekijken samen met de poster.

Dog film

De film Dog

DOG is een buddykomedie die twee voormalige Army Rangers volgt die tegen hun wil zijn gekoppeld op de roadtrip van hun leven. Army Ranger Briggs (Channing Tatum) en Lulu (een Belgische Mechelaar) racen in een Ford Bronco uit 1984 langs de Pacifische kust in de hoop op tijd bij de begrafenis van een medesoldaat te komen. Onderweg maken ze elkaar helemaal gek, overtreden ze een handvol wetten, ontwijken ze ternauwernood de dood en leren ze hun bewakers in de steek te laten om een ​​te hebben op het vinden van geluk.

De cast bestaat uit namen als Channing Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Ethan Suplee, Emmy Raver-Lampman, Nicole LaLiberté, Luke Forbes, Ronnie Gene Blevins.

De film wordt geregisseerd door Reid Carolin en Channing Tatum op basis van een scenario door Carolin.

Dog wordt geproduceerd door Rodriguez, Gregory Jacobs en Peter Kiernan. Betsy Danbury en Ken Meyer zijn uitvoerend producent. Het is een productie van MGM Pictures en Free Association/Gregory Jacobs Production in samenwerking met FilmNation Entertainment.

De film zal naar verwachting op 18 februari 2022 in de bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter