Trailer voor de film Mothering Sunday

Sony Pictures Classics heeft een gloednieuwe trailer onthuld voor Mothering Sunday, de romantische dramafilm van Evan Husson, met in de hoofdrollen Odessa Young en Josh O’Connor. De film ging afgelopen juli in wereldpremière op het filmfestival van Cannes in 2021 en zal 20 januari 2022 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht de geheime liefdesaffaire tussen een dienstmeisje en de zoon van haar werkgever. Ze proberen het beste te halen uit hun laatste momenten samen voordat hij trouwt met een jeugdvriend die zijn ouders voor hem hebben uitgekozen.

Mothering Sunday

De film Mothering Sunday is een adaptie van de gelijknamige bestseller van schrijver Graham Swift. 1924, Beechwood, Engeland. Jane Fairchild is de meid van de aristocratische familie Niven. Ter gelegenheid van moederdag krijgt ze een dag verlof om haar moeder te bezoeken. Jane is echter wees en gebruikt de dag om in het geheim met haar minnaar Paul door te brengen. Hij is de zoon van de buren en verloofd met iemand anders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Odessa Young (The Stand, Shirley) samen met Colin Firth, Olivia Colman en Josh O’Connor. Ze worden vergezeld door Sope Dirisu, Glenda Jackson, Simon Shepherd, Caroline Harker en Emma D’Arcy.

Mothering Sunday werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival 2021 in de sectie ‘Cannes Premières’. De film is geregisseerd door de Franse filmmaker Evan Husson naar een scenario aangepast door Alice Birch (Succession, Normal People). Elizabeth Karlsen (Carol) en Stephen Woolley (The Crying Game) van Number 9 Films produceren.

Mothering Sunday verschijnt 20 januari 2022 in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter