Trailer voor de film Pig met Nicolas Cage

NEON heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende drama film getiteld Pig, met in de hoofdrol Academy Award-winnaar Nicolas Cage als truffeljager. De film zal op vrijdag 16 juli in de bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Pig film

Rob is truffelzoeker die zich heeft afgezonderd in de wildernis in Oregon. Wanneer zijn geliefde varken en prijsbeest ontvoerd wordt, moet hij noodgedwongen naar zijn vroegere leefomgeving in Portland terugkeren. Daar moet hij afrekenen met zijn verleden.

De film is geschreven en geregisseerd door Michael Sarnoski in zijn speelfilmdebuut. De film wordt geleid door Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy). Daarnaast zijn er rollen voor Alex Wolff, Adam Arkin, Nina Belforte, Gretchen Corbett, Julia Bray, Darius Pierce en Elijah Ungvary.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter