Trailer voor de Katherine Jenkins Kerst film

Superster in de klassieke muziek Katherine Jenkins komt met een magische en unieke kerst film Katherine Jenkins: Christmas Spectacular from the Royal Albert Hall, die publiek over de hele wereld in een feeststemming zal brengen. Vanaf 3 december is deze kerstmusical in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Katherine Jenkins Kerst film

Proef de nostalgie en glamour van Hollywoodmusicals in de iconische Royal Albert Hall wanneer de zangsensatie uit Wales alle kerstklassiekers ten gehore brengt. Katherine krijgt gezelschap van vrienden zoals niemand minder dan filmsterren Vanessa Redgrave en Bill Nighy, de beroemde opera- en concertzanger Sir Bryn Terfel, de Italiaanse tenor Alberto Urso, de Amerikaanse Broadway-ster Marisha Wallace, de prima ballerina van het Engelse Nationale Ballet Erina Takahashi, de Royal Air Force Regiment Band, en nog veel meer.

Luister en geniet deze winter van een onvergetelijke kerstvoorstelling! geregisseerd door Marcus Viner (National Theatre Live, David Bowie-A Reality Tour, Take That), geproduceerd door Austin Shaw (The Phanton of The Opera, 42nd Street, The King and I). In Katherine Jenkins: Christmas Spectacular from the Royal Albert Hall zien we ook de met een Grammy en Olivier Award bekroonde dirigent Steve Sidwell (Bohemian Rhapsody) en de choreografie van Lynne Page (Royal Ballet).

Deze bijzondere kerstervaring is opgenomen en geproduceerd in oktober 2020, en 3 december exclusief in de bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter