Trailer voor de Netflix basketbalfilm Hustle met Adam Sandler

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Hustle, het aankomende sportkomedie-drama dat afkomstig is van uitvoerende producenten Adam Sandler en NBA-superster LeBron James. De film is vanaf vrijdag 10 juni te streamen.

De Hustle trailer, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, bevat een basketbal scout die de volgende grote ster van de NBA in Spanje ontdekt. Het zal echter niet eenvoudig zijn om hem te kwalificeren, vanwege zijn gebrek aan training. Het karakter van Sandler zal zijn carrière op het spel zetten om zijn gekozen speler te helpen en uiteindelijk zijn droom van coaching te verwezenlijken.

Hustle trailer

Hustle trailer

In de film, na het ontdekken van een once-in-a-lifetime speler met een moeilijk verleden in het buitenland, neemt een ongelukkige basketbalverkenner het op zich om het fenomeen naar de Verenigde Staten te brengen zonder de goedkeuring van zijn team. Tegen alle verwachtingen hebben ze nog één laatste kans om te bewijzen dat ze het in zich hebben om het te maken in de NBA.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Sandler (Uncut Gems), Queen Latifah (Chicago), Robert Duvall (The Judge) en Ben Foster (Hell or High Water), NBA-speler Juancho Hernangómez, Jordan Hull (The L Word: Generation Q), Maria Botto (Mad Dogs), Ainhoa ​​Pillet en sportcommentator Kenny Smith.

Hustle wordt geregisseerd door Jeremiah Zagar (We the Animals). Het wordt geproduceerd door Sandler via zijn Happy Madison-banner, en Roth/Kirschenbaum Films, samen met LeBron James en Maverick Carter voor SpringHill Entertainment.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter