Trailer voor de Netflix film Persuasion met Dakota Johnson

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Persuasion, gebaseerd op het laatste boek van Jane Austen. Ze schreef het in 1817, hetzelfde jaar dat ze overleed. De verfilming gaat op 15 juli in première op Netflix.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Anne Elliot terwijl ze de kans krijgt om haar romance met “the one that got away” nieuw leven in te blazen nadat ze elkaar bijna tien jaar niet hebben gezien. Het is echter aan haar of ze nu haar hart volgt of deze kans opnieuw laat gaan in het belang van haar familie.

Persuasion netflix

Persuasion op Netflix

Persuasion wordt beschreven als een moderne en geestige benadering van het geliefde Jane Austen-verhaal, terwijl het toch trouw blijft aan het bronmateriaal.

Anne Elliot (Johnson), die met haar arrogante familie op de rand van armoede leeft, is een vrouw met een onegwone levensstijl en moderne gevoeligheden. Wanneer Frederick Wentworth (Cosmo Jarvis) – de onstuimige man die ze heeft laten gaan – weer in haar leven verschijnt, moet Anne kiezen tussen het verleden achter zich laten of naar haar hart luisteren als het op tweede kansen aankomt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Henry Golding, Richard E. Grant, Nikki Amuka-Bird.

Persuasion is gebaseerd het boek van Jane Austen (Sanditon, Pride & Prejudice), dat door onder meer Ron Bass tot scenario werd bewerkt. Theaterregisseur Carrie Cracknell maakt met de film haar debuut als filmregisseur. De roman uit 1817 is al een paar keer geadapteerd voor het scherm. Het werd voor het eerst aangepast in een BBC-miniserie met in de hoofdrol Daphne Slater en Paul Daneman en werd gevolgd door ITV’s miniserie uit 1917 en de tv-filmversie van 1995 met Ciarán Hinds in de hoofdrol.

Persuasion is vanaf 15 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter