Trailer voor de Netflix film The Wonder met Florence Pugh

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Wonder, de aanstaande verfilming van de gelijknamige psychologische thriller van auteur Emma Donoghue. Het staat momenteel gepland om op 2 november in de bioscopen theaters te verschijnen, gevolgd door een streamingdebuut op 16 november.

The Wonder trailer toont de voor een Oscar genomineerde Florence Pugh als verpleegster die wordt ingelijfd om naar een klein dorp te gaan om te waken over een zogenaamd wonderfenomeen waarbij een jong meisje betrokken is dat al vier maanden niets heeft gegeten.

The Wonder Netflix

The Wonder op Netflix

1862, 13 jaar na de Grote Hongersnood. Een Engelse verpleegster Lib Wright wordt door een toegewijde gemeenschap naar de Ierse Midlands geroepen om een ​​15-daags onderzoek uit te voeren over een van hen. Anna O’Donnell is een 11-jarig meisje dat beweert vier maanden niet te hebben gegeten en op wonderbaarlijke wijze overleeft van ‘manna uit de hemel’. Terwijl Anna’s gezondheid snel verslechtert, is Lib vastbesloten om de waarheid te achterhalen en het geloof uit te dagen van een gemeenschap die liever wil blijven geloven.

The Wonder wordt geregisseerd door Sebastián Lelio (Gloria Bell) op basis van een script dat hij samen met Donoghue en Alice Birch (Normal People) schreef. De hoofdrollen worden gespeeld door Florence Pugh, Kíla Lord Cassidy, Toby Jones, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Ciarán Hinds, Tom Burke, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne en David Wilmot. De film is een productie van House Production en Element met Ed Guiney en Tessa Ross.

Dit is de tweede keer dat een van Donoghue’s romans een filmbehandeling krijgt, met als eerste Lenny Abrahamson’s veelgeprezen drama uit 2015, Room, waarmee de auteur een Oscar-nominatie kreeg voor het beste bewerkte scenario.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter