Trailer voor de Netflix horror serie The Midnight Club

Netflix heeft een officiële trailer uitgebracht voor The Midnight Club, het volgende horrordrama van Mike Flanagan waarin een groep zieke kinderen een angstaanjagend mysterie ontdekken rond hun hospice. De serie is vanaf 7 oktober te streamen.

De trailer van The Midnight Club begint met een tienermeisje wiens mooie toekomst plotseling op zijn kop wordt gezet nadat ze de diagnose schildklierkanker krijgt. Ze gaat Brightcliffe Hospice binnen, waar ze bevriend raakt met terminaal zieke mede-tieners die hun tijd besteden aan het vertellen van spookverhalen aan elkaar. De video geeft ons ook een eerste blik op Heather Langenkamp als Dr. Georgina Stanton.

 The Midnight Club

 The Midnight Club trailer

The Midnight Club is gebaseerd op de roman van Christopher Pike en draait om een ​​hechte groep terminaal zieke jonge volwassenen die in een hospice wonen dat wordt gerund door een mysterieuze arts. Flanagan fungeert als showrunner en EP, samen met co-creator Leah Fong.

Dit markeert Flanagan’s nieuwste samenwerking met Netflix na samen te hebben gewerkt aan The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass.

In de serie speelt horroricoon Heather Langenkamp (A Nightmare at Elm Street-films) de rol van een raadselachtige arts die het hospice leidt. Ze wordt vergezeld door Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard en Sauriyan Sapkota. Er zijn ook rollen voor Zach Gilford, Iman Benson, Larsen Thompson, Matt Biedel, Crystal Balint, William B. Davis, Crystal Balint en Patricia Drake.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter