Trailer voor de Netflix serie Inventing Anna

Wie is Anna Delvey in vredesnaam? De serie Inventing Anna is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van een meesteroplichtster en is vanaf 11 februari 2022 te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer. In Shonda Rhimes’ aanstaande miniserie zien we tweevoudig Emmy-winnaar Julia Garner als de titulaire oplichter.

Inventing Anna

In Inventing Anna onderzoekt een journalist met veel te bewijzen de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legendarische Duitse erfgename die de harten van de New Yorkse scene stal – en ook hun geld stal. Maar is Anna New Yorks grootste oplichter, of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de verslaggever vormen een duistere, grappige haat-liefdeverhouding terwijl Anna op proces wacht en de verslaggever tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?

Geïnspireerd door Jessica Pressler’s New York Magazine-artikel, getiteld “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”, is de serie gemaakt, geschreven en geproduceerd door Shonda Rhimes, die ook dienst doet als showrunner.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Chlumsky als Vivian, Julia Garner als Anna Delvey, Arian Moayed als Todd, Katie Lowes als Rachel, Alexis Floyd als Neff, Anders Holm als Jack, Anna Deavere Smith als Maud, Jeff Perry als Lou, Terry Kinney als Barry en Laverne Cox als Kacy.

Inventing Anna is uitvoerend geproduceerd door Betsey Beers, Tom Verica en Dave Frankel, met Pressler als producer. Het is ook mede geschreven door Matt Byrne, Jess Brownell, Abby Ajayi, Nick Nardini. De regie line-up bestaat uit Frankel, Verica, Ellen Kuras, Daisy Von Scherler Mayer en Nzingha Stewart.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter