Trailer voor de Paramount+ film Infinite met Mark Wahlberg

Paramount+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Infinite. Deze kun je hieronder bekijken. De aankomende sci-fi/actiefilm is geregisseerd door Antoine Fuqua met in de hoofdrol Mark Wahlberg. Geïnspireerd door de roman van D. Eric Maikranz uit 2009 getiteld The Reincarnationist Papers, vertelt Infinite het verhaal van een geheime groep continu gereïncarneerde mensen die vechten tegen een kwaadaardige gek die eeuwenlang op de vernietiging van de wereld uit is. De lang in ontwikkeling zijnde film staat gepland om zijn debuut te maken op 10 juni op Paramount+.

Infinite film

Infinite film

Infinite vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als ‘The Infinite’. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark Wahlberg, Sophie Cookson, Dylan O’Brien, Rupert FriendChiwetel Ejiofor, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Jason Mantzoukas, Tom Hughes, Wallis Day, Toby Jones, Liz Carr, Kae Alexander.

De film wordt geregisseerd door Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer, The Magnificent Seven) op basis van een scenario door Ian Shorr.

Vanaf 9 september moet Infinite in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, nadat deze al op 10 juni in de Verenigde States op Paramount+ is verschenen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter