Trailer voor de Peacock komedie serie Killing It met Craig Robinson

Peacock heeft de eerste trailer uitgebracht voor Killing It, de nieuwe serie van Brooklyn Nine-Nine makers Dan Goor en Luke Del Tredici, met in de hoofdrol Craig Robinson. De video, die je hieronder kunt bekijken, toont het hoofdpersonage van Robinson terwijl hij het gekke verhaal vertelt over hoe hij zijn Amerikaanse droom bereikte. Het is de bedoeling dat de reeks in april verschijnt.

Killing It serie

De serie van 10 afleveringen is een komedie over klasse, kapitalisme en de zoektocht van één man om de Amerikaanse droom te verwezenlijken. En ook over het jagen op echt grote slangen.

Killing It is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Goor en Del Tredici, die beiden optreden als showrunners. Craig Robinson wordt vergezeld door Claudia O’Doherty, Rell Battle, Scott MacArthur, Stephanie Nogueras, Wyatt Walter en Jet Miller.

De 50-jarige komiek en muzikant begon voor het eerst te werken met Goor en Del Tredici aan de populaire Fox-gedraaide NBC-politiekomedie Brooklyn Nine-Nine als Doug Judy, ook bekend als The Pontiac Bandit, een terugkerend personage dat zowel vriend als aartsvijand is van Andy Sambergs Jake Peralta.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Robinson, Mark Schulman en Morable, die de eerste drie afleveringen zullen regisseren. Het is een productie van Universal Television.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter